KAPITEINS m/v HAVENSLEEPDIENST

Kapiteins m/v Havensleepdienst

U bent in het bezit van een STCW 2010 vaarbevoegdheid als kapitein. U heeft meerdere jaren ervaring met het varen zowel in havens als op zee op zowel conventionele als moderne voortstuwingssystemen zoals ASD. U heeft de juiste leidinggevende capaciteiten, waarbij het goed aansturen maar ook motiveren van de crew voorop staat. Een eventuele omscholing vanuit de visserij, baggerij, binnenvaart en/of zeevaart behoort tot de mogelijkheden.

Voor deze functie geldt:

U bent bekend met het implementeren, bijhouden en verbeteren van een ISM kwaliteit- en veiligheidssysteem aan boord. U heeft zeer goede kennis van de Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. U bent inventief, organisatorisch sterk, houdt van aanpakken en u heeft een groot doorzettingsvermogen.

REAGEREN:

Wilt u werken in een dynamisch, zelfstandig familiebedrijf waar naast de professionele manier van werken nog oog is voor een persoonlijke, open en informele omgang met de medewerkers? Uiteraard met een uitstekend salaris en prima aanvullende arbeidsvoorwaarden. Stuur dan een schriftelijke sollicitatie met CV naar: 

 

MULTRASHIP TOWAGE & SALVAGE
T.a.v. Mevr. J.S. Nuijten-Muller
Postbus 72 4530 AB TERNEUZEN
Email: secretariaat[at]multraship.com

  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.