MEDEWERKER SALARIS- EN BEDRIJFSADMINISTRATIE m/v

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbinnen je jezelf uitstekend kunt ontplooien? Ben je ambitieus en een expert in cijfers? Dan nodigen wij je uit om Multraship te komen versterken!

Binnen onze administratieve afdeling zijn wij op zoek naar een nauwkeurige, leergierige en enthousiaste:

MEDEWERKER SALARIS- en BEDRIJFSADMINISTRATIE M/V


De functie
In de functie van medewerker salaris- en bedrijfsadministratie ondersteun je de financiële afdeling op administratief gebied, in de breedste zin des woords. Een aantal taken zijn: het verzamelen, verwerken, controleren en archiveren van gegevens voor het uitbetalen van de salarissen in een geautomatiseerd salarisverwerkingssysteem, het verzamelen, ordenen en registreren van financiële gegevens, zoals inkoop- en verkoop facturen, kasstukken en bankafschriften in een ERP-omgeving, voorbereidende werkzaamheden voor de maand- en jaarafsluiting, waaronder de maandelijkse btw en loonaangiftes en maken van overzichten op geconsolideerd niveau. Het betreft een fulltime functie.

Jouw profiel
Je hebt een administratieve/economische opleiding afgerond met minimaal MBO niveau en hebt enkele jaren relevante werkervaring. Je hebt goede kennis van de Nederlandse sociale en fiscale wet- en regelgeving, enige ervaring met ERP software – bij voorkeur Microsoft Dynamics NAV – en kunt moeiteloos werken met Microsoft Office – vooral met Excel. Verder heb je goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord en geschrift. Affiniteit met de scheepvaart is een pré.

Persoonlijke kenmerken
Je bent accuraat, klantgericht, communicatief vaardig, integer en flexibel. Daarnaast heb je sterke cijfermatige/analytische vaardigheden. Je kunt zowel zelfstandig als goed in teamverband werken.

Wij bieden
Een verantwoordelijke baan met voldoende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in een dynamische en snelgroeiende organisatie. Je verdient een prima salaris en daarnaast zijn er diverse goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voldoe je aan de gestelde functie-eisen en heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Je kunt je schriftelijke sollicitatie met CV richten aan:

Multraship Towage & Salvage
T.a.v. mevr. C.A.W. Huisman
Postbus 72, 4530 AB Terneuzen
secretariaat[at]multraship.com

  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.