KAPITEINS EN STUURMANNEN m/v ZEESLEEPDIENST

Kapiteins en Stuurmannen m/v Zeesleepdienst

U bent minimaal in het bezit van een STCW 2010 vaarbevoegdheid <3000gt. U heeft (meerdere jaren) ervaring met het werken in de sleepvaart/projecten op zee/offshore op sleepboten met verschillende aandrijfsystemen zoals ASD/Voith. U heeft de juiste leidinggevende capaciteiten, waarbij het goed aansturen maar ook motiveren van de crew voorop staat. We werken momenteel met een vaar/verlofschema van 4 tot 6 weken op en af; dit afhankelijk van het werkgebied. 

Voor deze functie geldt:

U bent bekend met het implementeren, bijhouden en verbeteren van een ISM kwaliteit- en veiligheidssysteem aan boord. U heeft zeer goede kennis van de Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. U bent inventief, organisatorisch sterk, houdt van aanpakken en u heeft een groot doorzettingsvermogen.

REAGEREN:

Wilt u werken in een dynamisch, zelfstandig familiebedrijf waar naast de professionele manier van werken nog oog is voor een persoonlijke, open en informele omgang met de medewerkers? Uiteraard met een uitstekend salaris en prima aanvullende arbeidsvoorwaarden. Stuur dan een schriftelijke sollicitatie met CV naar: 

MULTRASHIP TOWAGE & SALVAGE
T.a.v. Mevr. J.S. Nuijten-Muller
Postbus 72 4530 AB TERNEUZEN
Email: secretariaat[at]multraship.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.